Disponibilitate:
In Stock
Titlu:
Avicultorul Magazin 2(2021)
Autor(i):
Uniunea Crescătorilor de Păsări din România

Descriere

AVICULTORUL MAGAZIN Nr. 2(2021)
Revista crescătorilor de păsări din România 

ISSN 2393-5006 (Print)
ISSN-L 2393-5006
Apariție trimestrială
Format: 205x290 mm
Nr. pagini: 48 color


DIN SUMAR:

• Utilizarea subproduselor din industria avicolă pentru obținerea de produse cu valoare adăugată/ Using poultry industries by-products to obtain value added products

• Eficiența administrării aditivului ADABLINE P12B în furajul puilor de carne / Efficiency of supplementing broiler feeds with the additive ADABLINE P12B

• Nu vă ardeți profitul - Concepte „cool” de furajare pentru temperaturi ridicate / Do not burn your profit – „Cool” feeding concept for high temperatures

• Rezistenţa și stabilitatea microbiomului în provocările cotidiene ale producției moderne de broileri / Microbiom strength and stability during continuous challenges of modern broiler industry

• Cum să minimalizaţi problemele încrustării aşternutului la începutul unui efectiv / How to minimize caked litter problems when starting a flock

• Topul celor 10 semnale de alarmă ale efectelor micotoxinelor în ferma de păsări / Top 10 alarm signals of mycotoxins effects in poultry farms

• Ghiduri DSM de pigmentare a gălbenușului de ou /  DSM guides of egg yolk pigmentation

• Îmbunătățirea sistemului imunitar înnăscut al broilerilor cu ajutorul extractului de alge / Improving broilers innate immune system with the help of algae extract

• Potențialul utilizării bobului (Vicia faba) și a mazării (Pisum sativum) în vederea îmbunătățirii calității cărnii de pui / Potential of using broad beam (Vicia faba) and pea (Pisum sativum) to improve chicken meat quality