- Disponibilitate:
- In Stock
- Titlu:
- Avicultorul Magazin 2(2021)
- Autor(i):
- Uniunea Crescătorilor de Păsări din România
AVICULTORUL MAGAZIN Nr. 2(2021)
Revista crescătorilor de păsări din România
ISSN 2393-5006 (Print)
ISSN-L 2393-5006
Apariție trimestrială
Format: 205x290 mm
Nr. pagini: 48 color
DIN SUMAR:
• Utilizarea subproduselor din industria avicolă pentru obținerea de produse cu valoare adăugată/ Using poultry industries by-products to obtain value added products
• Eficiența administrării aditivului ADABLINE P12B în furajul puilor de carne / Efficiency of supplementing broiler feeds with the additive ADABLINE P12B
• Nu vă ardeți profitul - Concepte „cool” de furajare pentru temperaturi ridicate / Do not burn your profit – „Cool” feeding concept for high temperatures
• Rezistenţa și stabilitatea microbiomului în provocările cotidiene ale producției moderne de broileri / Microbiom strength and stability during continuous challenges of modern broiler industry
• Cum să minimalizaţi problemele încrustării aşternutului la începutul unui efectiv / How to minimize caked litter problems when starting a flock
• Topul celor 10 semnale de alarmă ale efectelor micotoxinelor în ferma de păsări / Top 10 alarm signals of mycotoxins effects in poultry farms
• Ghiduri DSM de pigmentare a gălbenușului de ou / DSM guides of egg yolk pigmentation
• Îmbunătățirea sistemului imunitar înnăscut al broilerilor cu ajutorul extractului de alge / Improving broilers innate immune system with the help of algae extract
• Potențialul utilizării bobului (Vicia faba) și a mazării (Pisum sativum) în vederea îmbunătățirii calității cărnii de pui / Potential of using broad beam (Vicia faba) and pea (Pisum sativum) to improve chicken meat quality
Bdul Ion Mihalache nr. 106, Bloc 84,
Scara A, Ap. 24, Sector 1, Bucureşti
officeUCPR1993@yahoo.com
021 666 37 65